5 ok, amiért érdemes megkezdeni a karácsonyi vásárlást novemberben!

 

couple-exchanging-gifts-on-christmas.jpg

1, Ha novemberben látogatsz el egy bevásárló központba még biztosan nem kell kígyózó sorokat végigállnod a pénztárnál, ha pedig online vásárolsz, tutira megérkezik időben a csomag otthonodba.

 

2, Van időd szétnézni, alaposan megrágni kinek mit, érdeklődni, megfigyelni mire is vágynak igazából a szeretteid. Hiszen van még több mint 1 hónapod, nyugodtan elmélázhatsz az ajándék ötleten.

 

3, Mind az üzletek, mind a webáruházak  már november elején kiteszik a karácsonyi kollekciót, és ha résen vagy, novemberben még biztosan széles választékból keresgélhetsz, és kifoghatod az aranyhalat.

 

4,Netalántán internetes vásárlás esetén nem azt kapod amit vártál, a képen sokkal szebben festett mint a valóságban, vagy hibásan, sérülten kapod kézhez a rendelt terméket, még jócskán lesz időd cselekedni, és kicseréltetni.

gifts_4.jpg

 

5, És végül, de nem utolsó sorban, ha szerencséd van, decemberben, amikor mindenki őrült módjára hajkurássza a karácsonyfa alá valót, te nyugodtan ülhetsz otthon, a meleg lakásban és az egyetlen gondod, hogy szépen becsomagold családtagjaid ajándékát.

 

Ugye milyen jól hangzik!? Sokunk minden évben megfogadja, hogy jövőre nem hagyja utolsó pillanatra a meglepetések vásárlását, de ezidáig minden évben ugyan az a forgatókönyv sikerül kivitelezésre. De most legyen másként 2016-ban, tehát vásárlásra felkészülni, hajrá!!

gifts_2.jpg