A menyasszony illata

Az illat emlék, gyönyörű érzelmekről. Tegyük hát különlegessé az esküvőnket a legmegfelelőbb illat kiválasztásával, amit a testünkön viselünk majd áttetsző ruhaként. Ha így teszünk 30-40 év múlva is emlékezni fogunk életünk legszebb napjára, amikor újra megérezzük a menyegzőnk mámorító illatát.

267_4.jpg

A parfümériák polcain roskadoznak az illatos üvegecskék, választék hatalmas, és majdnem minden márkának van kifejezetten menyasszonyok számára, vagy legalább is rá fogják a termék készítői.

romantic-perfume.jpg

Van egy hely Budapest szívében, ahol nagyon különleges egyedi kompozíciót lelhetünk. Le Parfum Croisette, a Hotel Le Méridien luxus szálloda egy kis üzletében található, Zólyomi Zsolt mesés birodalma.

267_3.jpg

Ő Magyarország egyetlen parfümőre, aki a híres francia parfüm iskolában, Versailles-ban végezte el a Fragrance Academy parfümkészítő mesterkurzusát. Készségesen vállalja, hogy elkészíti a kifejezetten a megrendelő bőréhez komponált „haute couture” parfümöt, emlékezetes ünnepekre, például esküvő. Egyedi parfüm készítés esetén, egy, vagy néhány illatos találkozó során megismeri az illető bőrét, korábbi akár elfeledett illatpreferenciáit, valamint egy kicsit az egyéniségét is. Megszagolva alapanyagokat, ismert márkákat, a parfümvilág  különlegességeit ezen interaktív, illatos gondolkodással szegélyzet úton. Valójában közösen próbáljátok megtalálni a Te személyiségedhez legjobban illő illat eszenciát. Ez egy izgalmas, illatos játék egy komolyabb parfüm áráért (30000-50000 Ft), amellyel a piperepolcon használatlanul árválkodó illatok helyébe, az egyéniséget finom intimitással öntudatlanul is kiemelő parfümöt kaphatunk.

zolyomi_zsolt_a_vilag_legjobb_orra_parfum_2.jpg

Természetesen választhatunk a szalonban fellelhető, a világ legszebb parfümjei közül is, melynek kiválasztásában szintén szívesen segít nekünk Zólyomi Zsolt.

annick 2.jpg

Bármilyen módón is próbáljuk beszerezni kedvenc illatkompozíciónkat, tartsuk szem előtt, hogy a bőrünkön legfinomabb kölni megtalálásához idő kell! Mert, ha jól választunk, akkor olyan lesz, mint az átlátszó ruha a bőrön, azonnali élményt nyújt, s hosszan emlékezetes marad.