A téli esküvő szépségei

Általában az esküvő szó hallatán mindenkinek a tavasz és nyár jut eszébe. Májustól augusztusig tart úgymond az esküvőszezon.  Hogy miért ez lett a bevett szokás!?Talán mert akkor a legszebb a természet, és jó idő van stb. De ha jobban belegondolunk a télnek is meg van a maga szépsége, romantikája, miért is ne lehetne télen tartani az esküvőt. Vegyük hát számba mik lehetnek ezek:

winter-wedding-babys-breath-centerpieces-red-loft-studios-.jpg

Ha tél, akkor remélhetőleg hó is van. Képzeljünk el egy völgyet, amit körülvesszenek a nagy havas hegyek, és egy faházacska, ahová lovas-szánnal is érkezhetünk, amely fel van díszítve szebbnél-szebb csillivilli dekorációval, bent a kandalló melegít, és ott mondjuk ki az életre szóló igent.

winter-wedding-fireplace-ceremony-two-one-photography.jpgwinter-wedding-bride-groom-sleigh-rebekah-westover.jpg

A sípályák szerelmeseinek ez különösen jó ötlet, mert egy jobb szállodában biztosan segítenek a lebonyolításában is a lagzinak.

winter-wedding-bride-groom-ski-lift-rebekah-westover.jpg

Életünk legszebb karácsonya lehet, ha e szent ünnepet még megspékeljük egy esküvővel. Karácsonykor már úgy is minden a szeretetről, szól. Ilyenkor az egész világ fényben és csillogásban úszik. És milyen jól is mutattat egy szépen feldíszített karácsonyfa az esküvői szalon dekorációjaként.

winter-wedding-bride-groom-first-dance-red-loft-studios.jpgwinter-wedding-ring-on-tree-kristen-gornberger-photography.jpg

Az esküvői csokrunk miatt sem kell aggódnunk, hogy télen nincsenek szép virágok, hisz a leleményesség és kreativitás határa végtelen, legyen a csokrunk kristályokból, gyöngyökből.

winter-wedding-brooch-bouquet-william-innes-photography.jpg

Pazar látvány lesz az biztos, és másik nagy előnye, hogy életünk végéig emlék marad, mert ez nem fog elhervadni, az biztos.

 A másik ellenérv szokott lenni a mennyasszonyoknál a téli lagzi rovására, a ruhakérdés. Már minden magára valamit is adó esküvői szalonban megtalálhatók a téli időszakra készült ruha-költemények, melegebb kiegészítőkkel, amiben nem fogunk fázni, de bent a menyegző helyszínén meg úgy is meleg lesz, tehát ez sem okozhat gondot.

A tél természeténél fogva számtalan szépséget hordozz magával, ami emelheti az esküvő színvonalát és különlegessé teheti az eseményt. Hogy mást ne mondjak maga a jégvirág, mint a dekoráció fő motívuma is nagyon fenséges látványt teremthet.

winter-wedding-winter-wonderland-ceremony-decor-preston-bailey.jpg

Minden csak fantázia kérdése, és egy jó esküvő szervezőnek semmi nem lehet akadály!