A divat változik, csak a farmer örök!

farmer3.png

Idén a tavaszi és nyári szezonra újra felfedezték maguknak a tervezők a farmert. Nem mintha valaha kiment volna a divatból, de mostani szezonban újra piedesztálra került. Olyan ruhakölteményeket terveztek ebből a masszív, strapabíró anyagból, ami bárhol, bármilyen jellegű eseményre felvehető.

farmer.jpg

Legyen szó munkába menős, esti bulizós vagy csak hétvégi rohangálós szettről. Amit akarunk, megtalálhatunk idén a divatházak polcain. Egy biztos, kényelmes viselet és valószínűleg hosszú ideig használhatjuk majd, mert eredetileg a farmert, mint anyag munkás ruhának találták ki, ami nyilván nem lehet gyenge, könnyen sérülékeny anyagból, bírnia kell a strapát. De azért itt is előfordulhat gyengébb anyag, ezért érdemes megnézni mit veszünk, a minőségnek ára van, ezt sose felejtsük el. Viszont hálából, sokáig hű társunk lesz a farmerból készült öltözetünk. És ebben az esetben nem kell attól tartani, hogy kimegy a divatból, hiszen évtizedek óta kedvelt ruhadarabról beszélünk. Csak a stílus, forma és a szín változik.

farmer1.jpg

Ha már a színről beszéltem, idén tavasszal és nyáron az eredeti farmer kék, és sötétebb árnyalata viszi a prímet, semmi estre sem a koptatott. Persze a tervezők igyekeztek megbolondítani kicsit, ezért megfűszerezték egy kis csipkével, vagy egyéb textúrájú anyaggal.

farmer2.jpg

Azt se felejtsük el, hogy egy alap ruhatárból nem hiányozhat egy farmernadrág, farmering és farmerkabát. Ezek nagyon praktikusak, és nagyon jól kombinálhatóak örök időkön keresztül.

 

Érdemes tehát szétnéznünk gardróbunkba, hogy mi hiányzik, mielőtt elindulnánk frissíteni a ruhatárunkat, és a stylistok biztosan azt tanácsolnák, hogy a farmer valamely formáját ne hagyjuk parlagon veszni!