Bármikor, bárhova viselj fehér inget!

ing8.jpg

Nincs is annál jobb, ha van egy ruhadarab a szekrényedben, ami örökre szól. Ami sose megy ki a divatból, ráadásul kortól-nemtől függetlenül bárkinek jól áll. Persze a fazon, forma változik évről-évre mert a tervezők szeretnek játszani vele, de a klasszikus szabású fehér ing mindig benne van az adott évszak repertoárjában.

ing9.jpg

 

Nem mellesleg, nincs is szexibb egy férfi ingbe bújtatott hölgynél! Lányok! Nyugodtan viseljétek párotok fehér ingét, higgyétek el, Ő sem fogja bánni. Lehet, egy kicsit a mérete nagy lesz, de ez betudható majd a hanyag eleganciának. És nem mindig a feszes ruhák a legizgalmasabbak, hanem ami csak sejtett!

ing10.jpg

ing11.jpg

Ha már szóba került a hanyag elegancia, egy jól szabott farmerben (akár a most oly divatos szaggatott fazonban), fehér ingben biztosan stílusos leszel, bármilyen helyzetben. Nem lehet kivetni valót találni ebben az outfitben.

ing4.jpg

A fehér ing a stílus mintaképe is lehetne, finom eleganciát, tisztaságot, igényességet sugall, és tartást ad viselőjének.

ing2.jpg

ing3.jpg

Nincs mese, ez egy MUST HAVE darab, egy jolly joker, ha már végkép bajban vagy mit vegyél fel aznap, ez egy mentő öv, és biztosan nem nyúlsz mellé!

+1 Stílus tipp:

Ha netalántán, az ízlésednek, túl snassz lenne egy fehér ing, farmer kombináció, és ékszer nélkül meztelennek érzed magad,akkor szintén jó hírem van! A legjobban kombinálható a letisztult alap darab, egy különleges ékszer szettel, legyen az arany vagy ezüst, egészen fantasztikusan feldobhatod hétköznapi önmagadat. Ráadásul a fehér szín mindent elbír, ha extravagáns színes ékszert szeretnél, vagy egy nemes, letisztult klasszikus ékszert, bátran válassz hangulatodnak megfelelően.

500_szett_kekopal_fulbevalo_karlanc_gyuru_medal1-400x400.jpg

514_szett_gyongy_menyasszonyi_gyuru_fulbevalo_medal1-400x400.jpg

305_sarga_arany_feher_koves_szett_jpg-400x400.jpg

306_sarga_arany_piros_koves_szett_jpg-400x400.jpg

Ékszerek:http://www.ekszerwebbolt.hu/

 

Lehet ennél egyszerűbben jól kinézni?! Semmi túlzás, és még is fantasztikusan ragyoghatsz, akár szürke reggelen!