10 ajándék ötlet karácsonyra férfiaknak

 

5c9fcfcb7.png

Általában a férfiaknak kell tanácsot adni ajándék ügyben, mert ők kevésbé kreatívabbak, mint mi nők. De most úgy gondoltam, nem árthat sorra venni, minek örülne egy férfi egyed a karácsonyfa alatt.

Ha megkérdeznénk egy pasit mire vágyik, az első biztosan egy méregdrága autó vagy motor lenne, vagy nem kevésbé olcsó informatikai kütyü, na de egy átlag magyar nőnek sajnos nincs felesleges több tíz milliója a bankszámláján karácsonyi ajándékra.

Szerencsére azért lehet kisebb anyagi befektetéssel is örömet szerezni szenteste, életünk párjának. Nézzük mik a lehetőségek:

1, Karóra

Azt mondják, hogy egy férfi outfitjének a leglényegesebb darabja az órája. Szakadt farmer, fehér pólóval, egy minőségi órával is lehet tökéletesen felöltözött. Semmi túlkombinálás az egyszerűség nagyszerűségével. Az óra választásban a nehézség az lehet, hogy milliónyi stílus, árkategória közül kell kiválasztani a legmegfelelőbbet. De nyilván ismerjük párunkat és tudjuk, hogy a sportos vagy elegánsabb a gyakoribb megjelenése, talán ez támpont lehet a választásnál.

yves-camani-szep-ferfi-ora-arany-szinben.jpg

omega.jpg

 

tag-heuer-carrera-kronograf-ferfi-karora.jpg

2, Pendrive

Egyszerű és nagyszerű és még kütyü is. Már három elvárásnak meg is feleltünk, ha ajándékot keresünk. Adat hordozóból sosem lehet elég, és ha csak egy picit utána járunk a technika fejlődésének, biztosan találunk valami olyat, ami kicsivel többet tud, mint amit az eddigi pendrive-ja, nagyobb tárhely például, vagy különleges design.

photofast_i-flashhd_tech2.png

sony-8gb-pendrive-medium_122a278a4dea8d4257b4538a2f8ac320.jpg

uk16gdt11.jpg

3, Nyakkendő

Ha egy vérbeli úriember a választottunk, akkor biztosan nem tudunk mellényúlni egy trendi nyakkendővel. Karácsony tájékán a nagy divatházak mindig kihoznak egy-egy exkluzívabb darabot.

2015-new-fashion-font-b-tie-b-font-40-font-b-style-b-font-100-silk.jpg

 

high-quality-haplostele-elviro-font-b-tie-b-font-font-b-christmas-b-font-fashion-elegant.jpg

4, Pulóver

Netán egy 20-30 éves a nagy ő, akkor bátran választhatunk egy színes, sportost kedvenc márkájából, egy nekünk is tetsző darabot. Nem mellékesen még mi is viselhetjük néha, én személy szerint amúgy is szívesen bújok fiús pulcsiba lazább napjaimon. Különösen a sport márkáknál vettem észre, hogy sokkal nagyobb és változatosabb, színesebb a kínálatuk pasiknak, mint lányoknak. Így nyugodtan lehetünk egy kicsit önzőek és olyat válasszunk, amit mis hordanánk.

1wn101_485.jpg

 

_vyr_1015gray-jordan-national-2014-new-men-s-women-s-fashion-basketball-flyers-sport-hoodies-sweatershirts-12-color.jpg

5, Parfüm

Minden férfi hiú valamilyen szinten, és ők is szeretnek illatosak lenni, viszont arra a többségük lusta, hogy megkeressék a hozzájuk leginkább illő kölnit. Itt a remek lehetőség, hogy segítsünk nekik, és egy kicsit megint önzőek lehetünk, mert olyan illatot választhatunk, amit szívesen szaglásznánk, mikor hozzábújunk.

db90a5f2c5bcd80deb020b955c94d0fa.jpg

6, Kés, bicska

Na, ez az a tárgy, amit nem tudok hova tenni, de a férfiak nagyszámban izgalomba jönnek egy érdekes, szépen megmunkált vadász kés láttán. Talán a vadászösztön munkál bennük vagy a minden körülményt túlélni ösztön, nem tudom. De valószínűleg ők meg az ékszer mániánkat nem értik. Nincs is ezzel semmi baj, legalább egy plusz ajándék lehetőség.

10291.jpeg

minosegi_kesek_bicskak_9.jpg

ijasz.jpg

 

 

 

7, Bőrpénztárca

Egy magára valamit is adó pasi rendelkezik egy bőrtálcával, még akkor is, ha összehajtva hordja a pénzét a zsebébe. Az nem elegáns, ha az apró ott csörög a zsebébe. Ez is egy olyan tárgy, amit magának sosem venne, de örül annak, ha kapja.

ferfi_bor_penztarca_4-650x489.jpg

 

_ssz1_www_kepfeltoltes_hu_1.jpg

8, Bor, pálinka, whisky

Melyik férfi szeme nem csillan fel egy minőségi alkohol láttán!? No persze ha választottunk megrögzött antialkoholista, akkor nyilván nem ez a legjobb ajándék. Ettől a kis problémától eltekintve ezzel sem lehet mellényúlni, ha körültekintően választunk, és tényleg utána járunk, hogy valódi kulináris élvezetet okozzon az elfogyasztása.

whisky_by_turlu.jpg

winerotator-2000x925.jpg

9, Videó játék

Szintén a fiatalság kedvében lehet járni, ha még buli összejárni haverokkal Xbox-ozni, hogy lássa milyen jófej barátnője van.

xbox-live-games-with-gold_screenshot_20150429183008_1_nfh.jpg

10, Foci mez

Ha egy megrögzött focista a társunk, nagyobb örömöt nem is szerezhetnék mással, mint a kedvenc csapatának a mezével lepjük meg, hogy még átszellemültebben tudja majd átizgulni a közelgő Európa bajnokságot.

hazai-mezek-premier-liga.jpg

Persze minden egyes férfi egy külön egyéniség és mindegyiknek van hobbija vagy valami, ami lázba hozza, ezt mindenki tudja saját választottjáról. A lényeg az, hogy lássa örömet akartunk okozni, hogy körültekintően választottunk, és érezze a törődést. Ráadásul értékelik ám az igyekezetet is…

És nekünk, nőknek ez nem okoz hatalmas problémát, már csak azért is, mert mi szeretünk vásárolni!