Viva Cyndi Lauper

 

lauper.jpg

 

Ma ünnepli 62-dik születésnapját Cyndi Lauper, a mai harmincas korosztály számára biztosan ismerősen cseng az énekesnő neve. Ki lehet jelenteni, hogy ő a 80-90-s évek sztárja volt, olyan mint napjainkban Lady Gaga vagy Pink. Különös öltözködésével és formabontó klipjeivel, stílusával vonta magára a figyelmet, amellett, hogy a dalai is slágerek voltak, olyanok, amiket most is szívesen meghallgat az ember. Nem "egy nyári" slágerei voltak, ezt nyugodtan állíthatjuk.

 

 

mac.jpg

Az igazán jó dolgok sosem múlnak el örökké, sok év múltával újra előkerülnek, így a Cyndi stílus a 80-s évek után napjainkban is trendi. Mi sem bizonyítja jobban, mint a MAC Cosmetic előrukkolt a Viva Glam Cyndi és a Viva Glam Gaga rúzs kollekcióval, melynek nem más az arca, mint Cyndi Lauper és korunk egyik leghíresebb extrém dívája Lady Gaga. Kettőjük stílusára jellemzően kék, rózsaszín, világos korál piros, meggy színvilágban pompáznak a termékek. És nem csak izgalmas lehet a sminkünk ezáltal, hanem a termék megvásárlásával támogatjuk az AIDS betegek gyógyulását. Szépség, glamour és jótékonyság együtt, ez a menő kombináció, hirdeti a két zenész.

mac1.jpg

mac_lady.jpg

 

mac2.jpg

mac_cyndi_2.jpg

 

Cyndi és Gaga között tagadhatatlan a hasonlóság, Gaga nem is titkolja, hogy már gyerekként is imádta Laupert, és a későbbiekben nagyon is inspirálta megjelenésben, zenéjében. Boldogan vállalta kedvencével a szereplést, és megtiszteltetésnek vette, hogy Cyndi Lauperrel kampányolhat egy nemes ügy érdekében.

mac_4.jpg

Születésének évfordulójának alkalmából hallgassuk is meg egyik legnépszerűbb dalát, érezzük át a 80-as évek hangulatát, és akár divat ötleteket is elleshetünk a Dívától!