Mindig jól jöhet egy digitális smink mester a háznál!

98db92de701a86d6605d2930130675af.jpg

Mai világunkban az a nagyszerű, hogy bármilyen információt megszerezhetünk pillanatok alatt otthon a kényelmes fotelünkben ülve. Gyorstalpaló smink tanfolyamon is részt vehetünk ám, a You Tube teli van önjelölt vloggerrel, akik segítségünkre sietnek, ha ötlet vagy csak technikai tanácsra van szükségünk egy szép smink elkészítésében. Ez nagyon jó dolog, de tudni kell, hogy nem minden tökéletes, ami kikerül a világhálóra, nem biztos, hogy jó ötlet, és nincs benne semmi butaság.

Felmerül a kérdés az ember lányában, hogy hogyan szúrja ki a kóklereket, vagy csak nem igazán szakszerű tanácsokat. Én is így voltam ezzel, és amellett, hogy én a személyes smink tanácsadásban hiszek, nem árt néha új ötleteket elcsenni profiktól, és jól értesültnek lenni a kozmetikai újdonságok körében. Felmerült a kérdés, kit is kövessek a közösségi oldalakon, aki valóban ért hozzá, és jó tanácsokkal látja el a smink iránt érdeklődőket.

497ca95f814994bc068cd7eb4e634c4f.jpg

Az jó alapnak bizonyult, hogy figyelemmel kísértem a nagy kozmetikai márkák csatornáit, mint például Lancome, Loreál, Bobbi Brown, és még sorolhatnám. Ezek a márkák évtizedek óta bizonyítják szakmaiságukat, mindig a toppon vannak, és biztosan nem közölnek balgaságokat, mert nem engedhetik meg maguknak, a szintet tartani kell.

Így történt, hogy egyik alkalommal a Lancome –ami, nem mellesleg kedvenc kozmetikai márkám, tartós és nagyon jó textúrájú minden terméke-, posztolt egy videót, amin saját termékét mutatja be, Lisa Eldridge smink mester segítségével, és ami tetszett, hogy nem profi smink eszközökkel dolgozott, hanem amit a szemhéjpúderhez gyárilag csomagolnak, apró kis műanyag applikátorral. Ez olyan földhöz ragadt, és ettől elérhetővé válik a hétköznapi ember számára is, mivel bemutatja, hogy nem kell minden esetben méregdrága ecsetek vásárolni, hogy tökéletes sminket készíthessünk magunknak.

original-lisa-eldridge-square-jpg-a2196f09.jpg

Lisa digitális smink mesternek hívja magát, van saját lapja több közösségi oldalon, sok-sok követővel. Ami nagyszerűségét vitathatatlanná teszi számomra, az, hogy mint például a Lancome is az ő videóival ad segítő tanácsot kedvelőinek.

http://www.lisaeldridge.com/

 Nálam nyert, én őt követem, és még nem csalódtam.