Frizura trendek mennyaszonyokank

Életünk jeles eseményén tökéletesen szeretnénk kinézni, lehetőleg úgy, ahogy ezelőtt még nem látott senki, és a vendégsereg el legyen alélva a gyönyörűségtől, amikor elsétálsz az oltár felé. Na és nem mellesleg álmaink férfija is azt gondolja, hogy az ő felesége a legszebb-e világon, és milyen szerencsés, hogy pont őt választottad egy életre.

Na de ahhoz, hogy ez így legyen, sokat kell tenni az ember lányának, nem elég csak a ruhát nagy gonddal kiválasztani, a sminket megálmodni, hanem lényeges a hajkorona is. Az összhatás a fontos, de külön-külön is mindennek tökéletesnek kell lennie.

Nézzünk hát körül mik a frizura trendek a nagyvilágban mostanság.

A konty az örök úgy tűnik, és számtalan lehetőséget tartogat magában. A hozzáértők idén úgy gondolták, hogy valamivel fel kéne dobni ezt a frizurát, és egészen a reneszánsz koráig nyúltak vissza, amikor is virág koszorúkkal tűzdelték meg a hölgyek a hajkoronájukat. És lám, így máris nem az a megszokott szimpla kontyunk van.

 895000-1_.jpg

Ma már nem kötelező a konty sem, lehet egyszerű lófarkunk is, ha úgy tetszik és jól is áll nekünk. Nagyon decens hatást lehet vele elérni. Klasszikus letisztultságot kedvelő mennyasszonyoknak ajánlott.

895004-1_3.jpg

Ha még is ragaszkodnánk a kontyhoz, de nem akarunk konszolidáltnak tűnni, akkor vehetjük lazábbra frizuránkat. Kicsit kócos frizurával, lehetünk bohém arák. Azt sugallva ezzel a násznépnek, hogy tökéletlenségünk ellenére is jól nézünk ki.

895010-1_2.jpg

És végül, ha szépségünk kulcsa a gyönyörű hosszú hajunkban rejlik, és ezt meg is szeretnénk mutatni a nagyközönségnek, akkor bátran hathatjuk lazán vállunkra omlani, akár kiegyenesítve vagy enyhén hullámosan.  Dús hajkoronájú hölgyek előnyben.

895012-1_5.jpg

Bármilyen legyen az esküvőnkön a frizuránk, nagyon fontos, hogy ápolt legyen a hajunk is, a nagy nap előtt szakemberek javasolni szoktak különféle hajpakolásokat, vitaminokkal dúsítva.

Mielőtt letesszük a voksunkat valamelyik hajköltemény mellet, mindenképpen győződjünk meg arról, hogy stílusában illik-e a ruhánkhoz, sminkünkhöz. A jó döntés érdekét szolgálja, hogy minden valamire való fodrásznál van próba frizura, hogy lehessen időben változtatni a tökéletesség érdekében.

Címkék: Divat, Frizura, Esküvő