Mágikus esküvő Halloween stílusban

Manapság már nálunk is nagy divat lett Halloweent ünnepelni október 31-én, játékosan elűzni a halottaink rossz szellemét. Mindenhol készülnek rá, tök lámpásokkal, süteményekkel, és a fiatalok nagy bulikat rendeznek az egész világon. De vannak emberek, akik némi romantikát vélnek felfedezni ebben az ünnepben, és úgy gondolják, hogy az év legkísértetesebb napja a legmegfélőbb arra, hogy házasodjanak.


twilight-wedding-edward-bella-7.jpg

 Nézzük meg, milyen érvekkel lehet alátámasztani, hogy tényleg csodálatos ezen a mágikus napon oltár elé állni.

Az tény, hogy nagyon jól mutathat a fekete csipke, mint dekoráció, na de az ezüst-feketével lefújt csontvázak, vagy koponyák, mint a dekoráció része….  hmm,ízlés kérdése.

8_3c34d78fd364a7af6.jpg

Már maga az is egy modern felfogás, hogy Halloween-kor esküvő, de ebbe az estben teljesen elfogadott a fekete menyasszonyi ruha viselése. Talán, még elegáns is lehet egy fehér esküvői csokorral. Hozzá egy sötét magas sarkú ,és olyan lesz az ara, mint ördög bőrébe bújtatott angyal.

8_02bb133fb0f1dea92.jpg

Az esküvői vacsora előtt sötét színű likőrök felszolgálása is nagyon passzoló lehet, a már úgy is kísérteties lagzi alkalmával, sötét koktélok, fekete szívószállal, vérvörös borok, máris akár vámpírok bálján érezhetik magukat a vendégek. Az manapság úgy is divat, amióta a Twilight film sorozat megszületett.

8_4e5a96e995a470c2.jpg

Van ám spórolási lehetőség, abban, ha amerikai módra ünnepli az ember a Hallowen-t, mert akkor biztosan készül tradicionális sütikkel a bekopogtató gyereknek, így  az édességet le lehet tudni egy sütéssel.

7353_dessert_bar_1342064047_292.jpg

A fekete szín valójában az elegancia színe, így kreatív ötletekkel még ízléses is lehet az asztal terítéke, a fekete szín segítségével.

71_c72368b6a07682d2.jpg

Természetesen a menyasszonyi csokor is lehet sötét színű, egy mélylilás virágkompozíció nagyon elegáns. Nem kell feltétlenül a tipikus halotti virágokra gondolni.

8_18dfdb078936a0312.jpg

Nincs Hallowen tök nélkül, ez a zöldség még hasznossá válhat dekorációként, akár a megterített asztalon az ültető kártyák rögzítésére is alkalmazható, de csak fantázia kérdése, hogy aknázzák ki a szervezők, a tökben rejtett lehetőségeket.

11787_0d6a499a05fbf0a28.jpg

Ötletek tárháza kifogyhatatlan, és eme napon, jelen időnkben biztosan nem sokan esküsznek, egyenlőre! De hát régen a Halloween-t se ünnepelték sokan Amerikán túl, aztán napjainkban alig akad valaki, aki ne hódolna be ennek a bolondságnak, így meglehet, a közeljövőben növekszik a házasulandók száma, akik ezen a napon szeretnék egybe kötni hivatalosan az életüket, akik vágynak egy kis "boszorkányos romantikára". Minden csak vérmérséklet kérdése,na és kell némi bátorság is hozzá!