Legszebb csizmák menyasszonyoknak

Eljött a pillanat, hogy szembe nézzünk azzal a ténnyel, hogy hamarosan beköszönt a tél. Ez, még önmagában nem is ad aggodalomra okot, de mi van akkor, ha februárban szándékozunk férjhez menni. Téli menyasszonyi ruhát minden valamire való ruhaszalonban kaphatunk, meleg kiegészítőkkel egyetemben. Viszont téli esküvői cipőről ez idáig nem hallottam sokat.

 WinterWeddingShoes4.jpg

Most ebben szeretnék egy kis segítséget nyújtani a téli romantikát kedvelőknek, és utána jártam, hogy mi a helyzet a piacon. Meglepetésemre elég széles a paletta meleg menyasszonyi csizmákat illetően, és gondolnak a konszolidált, és bohém arákra is egyaránt. A legfontosabb, amit szemelőt kell tartanunk, amikor kiválasztjuk álmaink lábbelijét a nagy napra, hogy hideg, havas időre lehet számítani, tehát lehetőleg vízhatlan legyen, bundás, na és kényelmes. Ámbátor megjegyzem, ami bundás belül az nagy valószínűséggel kényelmes is.

Az is számít, hogy hol lesz az esküvőnk, mert ha csak addig leszünk szabad ég alatt, amíg a helyszínre érünk, az megint más, mert akkor csak átmenetileg kell a lábunkat melegen tartani. Bár ne felejtsük el, hogy minden esküvő része a kreatív fotózás, ami általában valami szép külső helyszínen történik, oda meg mindenféle képen el kell a szép csizma. Szóval jobb, ha gondoskodunk a meleg lábbeliről!

Rögtön elsőnek egy ragyogó designer csizmát ajánlanék, telis-tele gyöngyökkel, melegnek biztos meleg, de a vízállóságával kapcsolatban lennének fenntartásaim.

Drop-shipping-designer-luxury-Diamond-pearl-women-snow-boots-hand-make-wedding-shoes.jpg

 Az én személyes kedvencemre, egy bokacsizma, aminek formája az idén télen is már nagy divat. Ez maga a cukiság! Gyönyörű rózsaszín, bundával a szélén, akár fehér vagy rózsaszín esküvői ruha párjaként viselhető. Ráadásul magas sarkú, ez által nagyon elegáns. Ha valakinek az előző lábbelivel az volt a problémája, hogy nincs sarka, akkor már is itt van egy, aminek van. Ez egy olyan cipelő, amibe bele lehet szeretni. Majd nem minden feltételnek megfelel, mert a vízhatlanságában szintén nem vagyok biztos. De ha csak a lovas kocsiból a kastélyig kell eljutnunk, arra biztosan megteszi.

-font-b-Women-s-b-font-font-b-Boots-b-font-Sweet-font-b-cute.jpg

 

A következő elegáns darab, hosszúszárú, és fehér változatban. Lényegében ugyan az elmondható róla, mint az előbbinél, csak stílusában kicsit más, ezt olyan végzet asszonya típusú aráknak tudnám elképzelni.

Free-shipping-rabbit-hair-high-heels-winter-boots-boots-shoes-fur-boots-waterproof-boots-ladies-boots.jpg

Ha finom, régi vágású menyasszonyok vagyunk, akkor találunk a piacon fűzős viktoriánus csizmát, jó magas sarokkal, csak ez esetben arra kell vigyáznunk, hogy ne hogy elcsússzunk a jégen!

index.jpg

Netalántán semmi más nem számít csak az, hogy lábunk száraz maradjon, és laza dívának valljuk magunkat, akkor nyugodtan gondolkodjunk gumicsizmában, amiben aztán a választék hatalmas, színben, mintázatban nincs hiány.

IMG_5901.jpg

Akik meg a kényelemre, és a melegre esküsznek, és nem ijednek meg az elegáns ruha egy kicsit sportos csizma kombinációjától, azoknak bátran ajánlom az UGG méltán ismert márka idei kollekcióját, van egy-két darab, ami a házasodni szándékozóknak is tökéletes viselet lehet.

Ugg-Sparkly-Wedding-Boots.png

Egyébként nem mellesleg, általában az esküvői ruhák majdnem földig érőek, tehát alig látszik ki a cipőnk, éppen ezért, ami engem illett, én a kényelemre, és a meleg, száraz talpakra szavaznék. Végtére is nem lenne túl jó, ha az életünk legszebb napját beárnyékolná az a kellemetlen érzés, hogy fázik a lábunk.

Wedding-Boots1.jpg

Tehát jobb körültekintőnek lenni a lábbeli kiválasztásánál is!