Michelle Obama mint stílus ikon

Lehet, hogy Angela Merkelt nem érdekli a divat, de egy másik befolyásos asszonyt nagyon is. Ő maga a stílus, Michelle Obama személyében. Nyilvánvaló, ő nem gyakorol akkora hatást a világ politikájára, de nagyon is befolyásos, mint az USA elnökének felesége. Neki is szerepet kell vállalni bizonyos ügyekben, és ezt meg is teszi. Jó megjelenésével mindenképpen stílus ikonná nőtte ki magát, állítja róla sok nemzetközi divatlap. De nem csak Michelle az, aki ad a divatra, az egész Obama család is erről tesz tanúbizonyságot, beleértve az elnököt is. Sokan gondolják, hogy Obama népszerűségének köze van a jó megjelenéséhez, bár lehet, felesége az, aki tanácsokkal látja el az öltözködésben. A két lányukról meg nem is beszélve, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen van, kitől tanuljanak.

o-DEUCES-570.jpg

Most biztos sokan gondolják, hogy sok pénzből könnyű stílusosnak lenni. De ez azért nem olyan egyértelmű, mert, ha nincs jó ízlésünk, akkor hiába méreg drága minden, ami rajtunk van, ha azt rosszul kombináljuk, vagy esetleg nem is áll jól nekünk, akkor nem leszünk stílusosak, hiába divatos a ruházatunk.

Kétségtelen Michelle Obamáról elmondható, hogy követi az aktuális trendeket, persze csak azt, ami megy az egyéniségéhez. Egy fotós lencsevégre kapta az elnöki családot egy vasárnapi templomba menet közben, és mintha egy divatlapból léptek volna ki a család hölgytagjai. Az idén ősszel oly divatos bordó és lila színt úgy tűnik, szívesen ölti magára a kisebbik lány és a mamája, ami nem mellesleg nagyon elegáns viselet. A nagyobbik Obama lány zöld-feket párosításban látható, ami szintén trendi az idén.

o-GIRLS-570.jpg

o-MALIA-570.jpg

Michelle combközépig érő csizmája tanúskodik arról, hogy szereti a fiatalos divatot, és hasonlót már láthattunk másokon is a sztárvilágban, mint Hilary Duff vagy Miley Cyrus, bár ők valamivel fiatalabbak mint Michelle, de a First Lady-t ez nem zavarja.

o-MILEY-CYRUS-570.jpg

o-HILARY-DUFF-570.jpg

Azért az idősebb korosztályon is el lehet csípni, mint például Diana Kugeren. Kétségtelen, hogy az idén ősszel a combközépig érő csizma igazán divatos, már ami a lábbeliket illeti, és ennek az őrületnek Amerika első számú asszonya is behódolt!

o-DIANE-KRUGER-THIGH-HIGHS-570.jpg

Az, hogy a politikai sikerekhez nem feltétlenül kell társulnia a stílusosságnak ez kétségtelen, de azért azt beismerhetjük, hogy azok az emberek, akik irányítják, vagy csak formálják a világunkat, azoknak példát kell mutatniuk, és ebbe beletartozik a külső megjelenés is.