Európai turné Michelle Obama módra

Az Obama család női delegációja hétfőn megérkezett Európába 1 hetes látogatásra. Londonban szállt le először a First Lady lányaival és édesanyjával Marian Robinsonnal. Michelle, Malia és Sasha hozták a már tőlük elvárt makulátlan külsőt, stílusos megjelenést, és ragyogó mosollyal szálltak ki magán gépükből a hosszú út ellenére is.

michelle-obama-daughters-europe-june-2015-pictures.jpg

Londonban diákoknak beszél Amerika első asszonya a Let Girls lern kezdeményezésről, amit az amerikai kormányzat indított el olyan célzattal, hogy a világon minden serdülő lány ugyan azt az oktatást, megbecsülést kapja, amit megérdemel, éljen bármilyen elszegényedett országban a világ legeldugottabb településén. És tartozzon bármilyen vallási közösséghez, az egyenjogúságnak alanyi jognak kellene, hogy legyen.

Majd tovább utazva Milánóban, tiszteletüket teszik a Milan Expo 2015 rendezvényen, ahol a Let’s Move kezdeményezést népszerűsítik Európában. 5 évvel ezelőtt Michelle Obama indította útjára hazájában azt az ötletet, hogy a gyerekeket inspirálja mozgásra közösségi szinten, és ezáltal egy sokkal egészségesebb életet biztosíthat a jövő generációjának. Amerikában már nagyon sok támogatója van ennek a kampánynak, és úgy tűnik hasznos is. Bizonyára Michelle úgy gondolja, hogy az Óceánon túl is el lehet hinteni a porait ennek az eszmének.

michelle-obama-daughters-europe-june-2015-pictures3.jpg

A hét vége felé Vicenzaba látogatnak, ahol az amerikai katonai bázis található, és egy kis időt töltenek az ott állomásozó katonákkal és családjaikkal.

michelle-obama-daughters-europe-june-2015-pictures2.jpg

Azonkívül, hogy a világ egyik legbefolyásosabb asszonya Michelle Obama, és lányai már rangjuk által is illusztris vendégnek bizonyulnak Európában,de megjelenésükkel is elismerést vívnak ki. Soha semmilyen média felületen nem kritizálták még Michelle megjelenését, mindig csak dicsérték jó stílus érzékét.

A róluk készült képeket elnézve, lányai is ezt a jó példát követik (bár lehet, kódolva van bennük). Ahogy egyre jobban cseperednek, és igazi nővé vállnak, akár még belőlük is lehet stílus ikon, mint édesanyjukból. Mert egy Vogue címlap ne minden elnök felségnek járt….ezt ki kell érdemelni.

o-michelle-obama-vogue-cover-570.jpg

 

Fotók: Dan Kitwood